Îngrijirea paliativă. Importanța consilierii furnizorilor de servicii medicale paliative


 

Autor: Adriana Căruntu


Editura: Cuvântul Vieții

 

Îngrijirea paliativă. Importanța consilierii furnizorilor de servicii medicale paliative


14,37 lei

9 în stoc

Distribuie:

SKU CNS358 Categorie Etichete ,

Transport Gratuit

pentru comenzi mai mari de 150 lei

Comandă rapidă

Plata cu cardul sau ramburs în siguranță

Magazin oficial

Librăria Patriarhiei Române

Informații suplimentare

ne puteți contacta și telefonic

Descriere

Îngrijirea paliativă. Importanța consilierii furnizorilor de servicii medicale paliative

Dezvoltarea serviciilor de îngrijire paliativă în țara noastră se află încă într-o fază incipientă, date fiind lipsa personalului specializat, a infrastructurii și a surselor de finanțare la nivel național. După modelul comunităților creștine ale primelor veacuri, care au înființat așezăminte social-filantropice pentru aproape toate categoriile de persoane aflate în suferință, Biserica desfășoară astăzi activități de pionierat în domeniul asistenței socio-medicale în sprijinul celor care au nevoie de alinarea suferinței sufletești și trupești.

Cu o existență de peste șase ani, perioadă în care a oferit îngrijire și alinare sufletească și trupească pentru 300 de persoane aflate în stadiul final al bolii, Centrul de Îngrijiri Paliative Sfântul Nectarie al Arhiepiscopiei Bucureștilor a reprezentat un nou început în ceea ce privește redobândirea vocației Bisericii, conform tradiției ei milenare, pe un segment al asistenței sociale se încumetă să intervină, ținând cont de eforturile necesare pentru susținerea unei astfel de lucrări social-filantropice. […]

Cartea de față este o prezentare succintă a problemelor pe care le implică serviciile medicale paliative, bazată atât pe o documentare științifică, cât și pe experiența personală a autoarei în activitatea desfășurată în cadrul Centrului Sfântul Nectarie, arătând importanța consilierii nu numai pentru cei bolnavi și familiile lor, ci și pentru personalul dedicat unei astfel de slujiri.

Arhidiacon Ionuț Viorel Iordăchescu, Consilier eparhial în cadrul Sectorului social-filantropic și misionar al Arhiepiscopiei Bucureștilor

Informații suplimentare

Greutate 0,2 kg
Dimensiuni 22,6 × 14,6 × 1 cm
ISBN

978-606-93171-6

Editura

Autor

An apariție

2012

Copertă

Broșată

Suport

Hârtie

Nr. pagini

88

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Îngrijirea paliativă. Importanța consilierii furnizorilor de servicii medicale paliative”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *