Omilia despre predică a Sfântului Ioan Gură de Aur


Autor: Preot Mihail Bulacu


Editura: Basilica


9,60 lei

132 în stoc

Distribuie:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on linkedin
Share on telegram

Transport Gratuit

pentru comenzi mai mari de 150 lei

Comandă rapidă

Plata cu cardul sau ramburs în siguranță

Magazin oficial

Librăria Patriarhiei Române

Informații suplimentare

ne puteți contacta și telefonic

Descriere

În cuprinsul volumului, cititorii vor avea ocazia să lectureze un studiu omiletic și comparativ cu predica modernă și contemporană.
Pentru a veni în întâmpinarea cititorilor, în volumul de față, Editura Basilica a considerat oportună adăugarea textului în limba română a Omiliei despre predică a Sfântului Ioan Gură de Aur. Textul a fost preluat din revista Mitropoliei Ardealului (XXIII, 1-3), traducerea fiind realizată de părintele profesor Dumitru Fecioru.
Lucrarea este structurată în trei părți. În prima parte, părintele Mihail Bulacu evidențiază importanța studiului principiilor omiletice dezvoltate de cei mai de seamă predicatori, între care, la loc de cinste, este, fără îndoială, Sfântul Ioan Gură de Aur. În cea de-a doua parte a lucrării, autorul realizează o prezentare a omiliei despre predică, transpunând principiile omiletice ale Sfântului Ioan Gură de Aur în cadrul omileticii cintemporane. În cea de-a treia parte, autorul face o comparație între predica ortodoxă și predica celorlalte confesiuni, evidențiind importanța activității omiletice pentru misiunea Bisericii, se arată în nota editorială.

Informații suplimentare

Greutate 0.2 kg
Dimensiuni 0.6 × 13 × 19 cm
ISBN

978-606-29-0123-3

Limba

Română

An apariție

2016

Localitatea

București

Autor

Preot Mihail Bulacu

Editura

BASILICA

Suport

Hârtie

Copertă

Broșată

Număr de pagini

110