Sfinţii Împaraţi Constantin şi Elena

19,20 lei

391 în stoc

Distribuie:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on linkedin
Share on telegram
SKU PF0849 Categorii , Etichete ,

Transport Gratuit

pentru comenzi mai mari de 150 lei

Comandă rapidă

Plata cu cardul sau ramburs în siguranță

Magazin oficial

Librăria Patriarhiei Române

Informații suplimentare

ne puteți contacta și telefonic

Descriere

Anul 2013 este Anul omagial al Sfinților Împărați Constantin și Elena, întrucât se împlinesc 1700 de ani de la semnarea Edictului de la Milan din anul 313. Cu această ocazie, redacția Revistei „Chemarea Credinței”, publicația Patriarhiei Române pentru copii și familia creștină, a pregătit pentru copiii de vârstă 6+ cartea „Sfinții Împărați Constantin și Elena”. Ea reprezintă un omagiu adus acestora și amintește de sprijinul lor oferit Bisericii lui Hristos.
Autorul cărții, Narcisa-Mihaela Câdă, a preluat de la Episcopul Eusebiu de Cezareea („Viața Sfântului Constantin și alte scrieri”), istoric contemporan împăratului Constantin, cele mai importante momente din viața Sfinților cinstiți în acest an. Le-a completat cu alte tradiții din scrieri bisericești („Proloage” și „Viețile Sfinților”) și apoi le-a povestit, adaptându-le la nivelul vârstei școlare.
Tempera, acrilice, tuș, creioane colorate și multe alte materiale au fost folosite de către ilustratorul Ani-Eliza Busuioc pentru a împodobi textul cu o diversitate de ilustrații viu colorate, care conduc imaginația cititorilor în ambianța povestirilor. Acestea oferă vioiciune cărții, fiecare pagină abordând alt tip de ilustrație, toate fiind concepute într-o tehnică mixtă, atrăgătoare pentru cei mici.
Citind această carte, vă îndemnăm ca așa cum Sfântul Constantin i-a luat ca modele de trăire în Hristos pe părinții săi, Constanțiu și Elena, așa și voi să-i luați ca exemplu pe Sfinții Împărați Constantin și Elena, pentru o viață închinată Domnului nostru Iisus Hristos!

Informații suplimentare

Greutate 0.6 kg
Dimensiuni 1.2 × 21.5 × 31 cm
ISBN

978-606-8495-14-9

Limba

Română

An apariție

2013

Localitatea

București

Autor

Narcisa-Mihaela Câdă

Editura

BASILICA

Suport

Hârtie

Copertă

Cartonată

Număr de pagini

70